Khamis, 22 Mac 2012

ARA CAKUNG vs SITAM PINANG

 ARA CAKUNG
baka: direct dr baka cakung KELEBI, SIAM
teknik:ketip, serong, kilas, sembong baik
RM400... (nego)




VS


SITAM PINANG
baka: Thai + ayam hutan 
ayam milik member CK
kalau berminat gtaw CK... tp xtaw la tuan dia nk jual ke x.. heheee


=

ni dah ROUND kedua... ROUND pertama xsempat record hehehe

video

SNAP sana SINI.... all about SABUNG....

Salam smua... xde pe CK nk citer.. just nak share gambar2 jer... heheheee
ni adalah antaran PIC2 yg CK kira menarik untuk dikongsi BERSAMA laaa....


 latihan RENANG.....


 ni SITAM GILA.... dah membutakan lebih dari 3 ekor induk2 lain hehehee


 MATHAI muda... BERMINAT??? sms @ call CK 0134021339

 anak muda NAKHORN milik OTAI...

 si merah dari SIAM ATAS... baka YB

 PAK TAM ngan bini2nya... hehehee
 WARIS PAK TAM... hehehe

 BANTAM GOLD.. sempat 2 hari ja kat umah CK....hehehee


SERAMA duk gaduh.....

MEK TIMOH.... penyeri reban PMBG...

salam smua...
dalam duk sibuk2... CK sempat jgak kuar ngan kengkawan... pi tgk2 umah OTAI2... kot2 ada serama yg nak di letgo sesuai ngan duit yg xseberapa dalam POKET nih.. hehehehee...
mungkin dah rezeki CK... dapat jgak CK angkat MEK TIMMOH nih.. hehehee

MEK TIMMOH
 rehat2 heheheee
 menyelam....
macam bola daaaa....

ARA MAGON THAI... sudah berhijrah ke SEREMBAN...

Salam smua...
ARA nih CK baru ja bawa balik... belum sempat nak gosok2.... hehehehehee... try sparring sekali.. FUHHH... cantik jgak penyepaknya.... heheheee... belum sempat promote kat mudah @ blog dah LAKU.. hehehehe... xda  masalah la untuk CK.. senang plak ikut MMS.. hehehehee kalau dah ayam CUN, senang ja laku.. hehehehe bukan apa, ayam CK dah banyak... kalau dapat untung cikit2 pun CK letgo la ayam2 yg baru CK angkat... kalau nk bela semuanya xlarat...



ARA MAGON ( SUDAH DIJUAL)
ayam tinggi..... leher n body panjang....

moga BERJASA di tempat orang.. hehehehee

KELEPET ARA BATANG KAKI.. SEDIA UNTUK BERAKSI.....

Salam semua...
khas buat peminat AYAM BATANG KAKI TAJI ORI... post kali nih CK promote ARA KELEPET nih...
ayam nih dah BUTAkan mata lawan masa SPARRING.. masa tuh sparring xbalut taji.. huhuhu... mujur bukan ayam CK yg buta.. hehehehhee.... ayam nih banyak main kepala... ada ketip kat kepala bahu n pangkal leher...
so, untuk mereka yang berminat ayam baka KELEPET nih boleh la HELLO2 CK hehehee...


ARA KELEPET
Baka: batang kaki taji ori
Jalan: ayam banyak main depan, serong, kilas, n ketip
Berat: sekarang ni dalam 3 kg... berat matang dianggarkan 3.3kg ++
RM300
 lepas SPARRING kali keDUA....

 hensem???? hehehee kelepet KANAN...
 ayam tinggi...
 xpuas ati ag nih.. hehehehee sparring kejap2 jaa...
 ekornya....
 tajinya.... halus jaa.... asah baik2... sesuai main TAJI ORI
sisiknya.... CUN?? hehehehe


BERMINAT???
sms @ call CHE KI= 0134021339
penghantaran semenanjung MALAYSIA....

MITOS: SISIK DI BELAH BAWAH TAPAK/JARI KAKI n SAYAP DUA LAPIS....

Salam semua....
kebetulan td pi ambil KURIK KEMUNING tu, CK sempat jgak jenguk2 kat reban OTAI nih... pagi td OTAI nih dah CALL.. tapi CK ttdo hehehhee.. tgh hari td CK call then dia kata kalau nak AYAM PELIK n BAIK mai la tengok... so, ptg td CK n anak buah pi r tgk...
jeng333... hehehehehhe
Kalau sebelum nih, semenjak masih kecil lagi CK dah dengar dr mulut arwah ayah CK..."kalau dapat ayam sayap 2 lapis n bersisik kat bawah tapak atau jari ayam tu, boleh la BELA...." (CK dah translate dr DIALEK KELATE ke BM standard hehehehehe)..
yer la.. kalau sebelum nih memang CK pernah dengra pasal semua tuh.. ingatkan MITOS jaa...
petang td CK terkejut jgak... Xcited pun ada... maklumlaaa.... FIRST time tgk... OTAI td trus OFFER kat CK ngan special PRICE... hehehehee... dia kata ayam tuh susah nk wat MAIN coz saiz C... bapaknya 3.5 kg... biase la tu... REZEKI CK la tuh... bukan sekor.. tapi 2 ekor... hehehehe keduanya CK angkat...
kalau ada yang berminat??? CK sedia LETGO sekor... SEKOR ag CK nak wat baka... BAPAK ayam nih dah berhijrah ke JOHOR... baka hujung sambung....


SI KEMBAR MERAH
 baik2 ja 2 ekor nih.... baru pindah rumah.. hehehe

 si abang.....
 tgk la sayap hujung tu....
 sisiknya....
 kepalanya...



 Si adik
 garang x?? hehehee
 sisiknya.....

 ni la sayap yg dimaksudkan....
 yg CK pegang tuh....


ni sayap BIASA

ni SISIKNYA.... try check ayam anda.. ada x???

gambar yg lebih JELAS....


 tapak kaki ayam BIASA...

WELCOME... PEMBAKA KURIK.,,,

Salam semua.... kebelakangan ni memang tiada masa untuk online... siang ada keje... malam pun ada keje... tapi dalam kesibukan harian.. CK sempat jgak pi jenguk pusat latihan OTAI hehehehee.... 2 hari jugak la duk pi mai.... AKHIRNYA..... dapat jgak CK angkat KURIK waris KEMUNING ni... kalau pembaca yg dari PASIR MAS n kaki BON, semestinya kenal ayam ni... hehehee...
KURIK KEMUNING adalah baka hujung sambung.. ayam belum sekali bulu lagi... MINGGU lepas masuk BON tempatan n xsampai 3 minit menang... BAPAKNYA main besar,,, 20K.... tapi kurik ni main biase2 ja... hehehee... CK bayar KURIK ni untuk PEMBAKA jaaa... mungkin 3-4 minggu ag akan masuk BON semula...

KURIK KEMUNING (win 1x)
 gah...

 hensem????

 ngantuk la BOSSS....

 maintain jaa....

ekornya.. CUN x???
ni plak sisiknya....


XCITED sangat...sampai lepas MAGHRIB td kat umah... trus snap gambar ayam nih... hehehehehee... susah jgak nk dapat KURIK macam ni... beratnya boleh cecah 4 kg... sekarang nih dalam 3.5 kg ja.. umur pun xsampai setahun ag nih.. harap2 bakanya melekat kat reban CK...

Jumaat, 9 Mac 2012

INDUK MUDA MATHAI.. MEK TAM untuk dilepaskan...

Salam semua buat penggemar ayam laga n buat kengkawan n kastemer CK khususnya...
CK ada sekor  induk muda nak let go nih....
ayam sememangnya baka TIP TOP...



MEK TAM (RM 300) 
 gred B


 tulang kemas n bulu bersinar

masih DARA.. hehehe

kepalanya...

kakinya....

untuk more info...
sms @ call ja CHE KI=0134021339
PENGHANTARAN SEMENANJUNG MALAYSIA...
jangan segan2 untuk tawar menawar ngan ambo.. hehehe

PEMBAKA EMAS UNTUK DILEPASKAN....

Salam semua... CK ayam COMEY LOTTEY untuk dilepaskan... hehehehe...



PEMBAKA EMAS BATANG KAKI ( MAT GLAMOUR)
baka: batang kaki gusi (belah ibu) + mathai (belah bapak)...
berat:3.2 KG ++
jalan: pancing depan, kilas,,,serong, kaki berat n pukul cepat
RM300
 garang plak... maklumla ... tgk si SRI KUNING yang hampir sama ngannya.. hehee

 sudah matang n melawan penuh

 jari kaki belah belakang, KIRI bengkak coz kena zink... ayam berjalan n berlaga elok...
sisiknya....


BERMINAT???
ayam nih memandangkan jarinya ada masalah ckit so CK nak LET GO harga PEMBAKA jer...
kalau betul2 berminat ngan MAT GLAMOUR nih, 
SMS @ CALL CHE KI=0134021339
penghhantaran semenanjung MALAYSIA