Ahad, 16 Disember 2012

3 EKOR PEMBAKA BATANG KAKI untuk dilepaskan...

Salam semua...
kebelakangan ni, RAMAI yang bertanyakan tentang ayam BATNG KAKI, dan seolah-olah ayam HUJUNG macam tak wujud. namun CK xnafikan, peminat ayam hujung masih ramai dan BON2 ayam hujung juga masih aktif. bagi CK, hal ni merupaakan perkembangan yang POSITIF. kalu dulu kat umah CK,  
ayam batang kaki aarwah ayh CK sembelih jer n simpan ayam hujung. mujrla ada pembaka2 yang CK letak kat reban2 member n bila ayam batng kaki mula naik, CK masih ada baka2 yg dlu.
untuk POST kali ni, CK nak let go AYM BATANG KAKI kelas PEMBAKA... kalu nak buat GAME pun boleh tapi kena mbil masa coz ayam2 nih sebelum nih CK lepas ngan induk2 n tanpa latihan yg cukup. untuk 2 mngu kebelakangan ini baru CK asingkan n try sparring balik... so far maintain lagi JALANnya tapi maklumla, aym dah lama xsparring kan....

 PAK KUNING KAKI PUTIH (SUDAH DIJUAL)
:asalnya ayam nih CK beli untuk buat PEMBAKA kat REBAN, tapi member CK let go anak muda NAKHORN. so, CK terpaksa let go la senang2 aym nih. kalu xlaku nampaknya kena letak umah member la...

:ayam main balut/taji ori
:umur setahun lebih
:jalan cantik, ada ketip, paruh hidup
:ayam besar dan tinggi (berat 3.5 kg jika btul2 gemuk)
:sekarang nih KURUS ckit coz bawa induk
RM299 (NEGO)
sms @ call CHE KI=0134021339

 mukanya... ok x?

 kurung sekor2...

 ayam sedang jatuh bulu... xberapa nak hensem...

 TEGAP....

pantang bunyi KOKOK ayam lain...

 sisiknya....



PEMBAKA BATANG KAKI HIJAU API (MEMBER CK PINJAM UNTUK PEMBAKA)
:ayam baka batang kaki balut / taji ori
:ayam kasar n tinggi
:jalan depan n serong
:sesuai untuk penyeri reban n pembaka
RM299 (NEGO)
siap cepat BELIAU DAPAT....

 balung kelepet kanan...

 sudut sebelah lagi...

lepas jemur....

 pandangan belakang....

 pandai POSE hehehe...

pandangan sisi...

 sisiknya...


PEMBAKA BATANG KAKI TUN IJAU (Dalam jagaan ank buah)
:TUN IJAU ni kalau nak tgk videonya masa sparring, bleh la selongkar BLOG ni... 
:ayam baka batang kaki balut / taji ori
:ayam xsampai 3 kg
:jalan cantik
:nak jual coz dah ada bakanya
:sesuai untuk penyeri reban n pembaka
RM159 
siap cepat BELIAU DAPAT....


 bela lepas ngan induk2...tapi main umah jiran...


 mukanya....

pandangan sisi...

sisik n tajinya...

jari belah kaki kiri... kena zink bulan 3 baru ni... tapi laga n jalan xda maasalah....


kalau benar2 BERMINAT untuk MEMBELI ayam2 di atas, 
SMS @ CALL CHE KI=0134021339
area JKR PASIR MAS
penghantaran semenanjung MALAYSIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan